else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Een prikkelvrije slaapkamer voor je kind

Een prikkelvrije slaapkamer voor je kind
De ontwikkeling van je kind ondersteunen

Een ruimte in huis ondersteunend laten zijn aan je ontwikkeling. Dat kan met behulp van Feng Shui. Je bent op een heel ander niveau bezig met de aankleding van een ruimte. Het gaat daarbij naast het realiseren van een fijne plek nog een stapje verder.

In een slaapkamer is dit waardevol om te ervaren en dan ook zeker in een kinderslaapkamer. Want juist de kinderen zijn volop in ontwikkeling. Ervaren veel prikkels gedurende de dag. En ja, veelal toont een kinderkamer zelf ook veel prikkels door alle functies (en spullen) die er een plek gekregen hebben.

Een nieuwe workshop

Het kon dan ook niet uitblijven 😉 Vandaag lanceer ik een nieuwe Feng Shui Sessie. Speciaal gericht op de kinderslaapkamer. Om er een prikkelvrije plek van te maken die je kind ondersteunt in de ontwikkeling en daarnaast die fijne plek biedt om heerlijk tot rust te komen.

Waarom speciaal voor kinderen?

De ontwikkeling van kinderen fascineert me enorm. Ik merk dat ik vooral ‘aan ga’ op het onderzoeken wat ze nu precies nodig hebben. Dat kan heel dichtbij beginnen. Via de plek waar ze slapen. Want onze omgeving is van grote invloed op ons. Hoe fijn is het dan om een plek te realiseren die aansluit op zowel het kind als mens, wat via het Nine Star Ki profiel onderzocht kan worden, als via de plek waar ze slapen, waar Feng Shui voor ingezet kan worden. Deze twee facetten komen dan ook samen in deze workshop.

De ontwikkeling ondersteunen en stimuleren gaat mijns inziens verder dan enkel in te zoomen op dat wat er overdag gebeurt. Het is ook zorgen dat ze in de nacht tot rust kunnen komen en kunnen herstellen. De nacht is namelijk hét moment van het regenereren van lichaam en geest.

Andere ruimtes in huis

Het is niet enkel de slaapkamer die op deze manier onderzocht kan worden. Het is mogelijk voor alle functies in huis, denk aan de keuken, badkamer, woonkamer enzovoort. Dat doe ik voor de gehele woning via een Feng Shui Consult, maar het is ook zeker mogelijk om dat specifiek voor één bepaalde ruimte te doen. Deel vooral je vragen met me. Ik denk graag met je mee om te onderzoeken of ik daarin met behulp van Feng Shui en Nine Star Ki iets voor je kan betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *