else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Een Feng Shui Tiny House

Een Feng Shui Tiny House


Even om het hoekje gluren.
Zo voelt het als we na een weekje weer aankomen om verder te gaan met de vormgeving van het tiny house in Gorssel. Een terras in wording. Een tuin in wording. Met veel gras waar heerlijk gebruik van gemaakt kan worden. Om te gronden én om te spelen. Onze insteek is camping meets hotel… en op de camping vind ik het altijd heerlijk om te badmintonnen 😅😜 Dus daar blijft zeker ruimte voor. 

Ja, ik knijp mezelf nog steeds af en toe omdat het soms zo onwerkelijk lijkt. Onlangs hebben we als gezin de stap gezet om ideeën die we hebben in de praktijk te brengen. Het realiseren van een fijne vakantiewoning om te kunnen delen! We hebben gekozen voor een chalet, tiny house, lodge… hoe je het noemen wil 😉 In het prachtige Gorssel, te midden van het bos en tussen de fantastische Hanzesteden Zutphen en Deventer.

Een omgeving waar we ons thuis voelen. Een omgeving waar we afgelopen jaren ook gekeken hebben om te gaan wonen. De Veluwe is het toch gebleven. Heel bijzonder vind ik het dat we nu toch ook een plek mogen ervaren in Gorssel. Deze weken gaan we verder met het inrichten van het chalet en de tuin. Uiteraard zal Feng Shui ook een plek krijgen binnen dit proces.

Onze focus is om het chalet in de loop van september 2023 in zoverre gereed te hebben dat een fijn verblijf er goed mogelijk is. Met hopelijk nog een prachtige nazomer in het vooruitzicht. Ook is het dan mogelijk het chalet te huren als je er heerlijk tussenuit wil.  Aankomende periode zal ik steeds wat delen over deze nieuwe plek en ook hoe ik Feng Shui een plek hierbinnen geef. En mocht je vragen hebben, voel je vrij om me een berichtje te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *