else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Feng Shui in de keuken

Feng Shui in de keuken

 

Humor mag niet ontbreken in het leven, toch? Humor behoort tot het element vuur vanuit de Feng Shui bezien. Het is een element wat zeker een plek mag krijgen binnen een woonverhaal. Van klein tot groot gebaar. Iets wat je een glimlach op het gezicht tovert is één van de mogelijkheden om het toe te passen in huis.

In ons geval voelde het passende om het vuur element onder andere extra ruimte in de keuken te geven. Een kleine knipoog naar mezelf. Een maatje in de keuken die met me meekijkt en me iedere keer een glimlach op het gezicht tovert.

Want eerlijk…ik vind mezelf geen keukenprinses. Ik doe mijn best, stop liefde in wat ik bereid en ja, heb de wens te groeien in mijn kookkunsten 😉

En dan is er deze leukerd om me een knipoog toe te werpen en met me mee te kijken. Want ook daar gaat vuur over. Je gezien voelen. Een maatje in de keuken die zegt…hee lekker bezig jij ha ha.

Naast deze leukerd heb ik de tekst opgeplakt die ik onlangs in een fortune cookie tegenkwam: Die glimlach staat je goed!

Naast dat het fysieke gebaar iets teweeg brengt is ook zeker de intentie waarmee ik het geplaatst heb van waarde.

Welke rol speelt humor in jouw leven of liever gezegd in jouw keuken ;-)? Heb je het idee dat het vuur element ook in jouw woonverhaal een plek heeft? Je kunt hierbij o.a. ook denken aan het toepassen van kunst en kleur en dus ook iets wat je doet glimlachen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *