else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

WOON INSPIRATIE WORKSHOP
Kennismaken met Feng Shui

 "Gerichtere keuzes maken in je woonverhaal" 

◊  Is het tijd voor verandering in huis?
◊  Vind je het maken van keuzes hierin uitdagend?
◊  Wil je een woonsfeer creëren die helemaal bij jou past?
◊  Of staat er misschien een verhuizing op de planning?
◊  Een mooi moment om naar je woonverhaal te kijken!
◊  Maar hoe creëer je jouw unieke woonsfeer?
◊  Waarbij je je helemaal thuis voelt.
◊  Een woonsfeer die verder gaat dan de trends.
◊  Maar waar het draait om het goed voelen voor jou.
◊  En waarbij je zelf heerlijk aan de slag kunt met ideeën.

Ontdek dan tijdens de Woon Inspiratie Workshop hoe je met behulp van Feng Shui gerichtere keuzes kunt maken die je ondersteunen tijdens dit proces!

Wat biedt deze workshop je?

Tijdens deze workshop krijg je een eerste inkijkje in de Feng Shui filosofie. Je ontdekt hoe je hierdoor met een andere bril gaat kijken naar de in jouw woonverhaal aanwezige functies en de aankleding hiervan.  Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en voelt het enthousiasme om aan de slag te gaan met je eigen woonverhaal.

◊ Maak kennis met Feng Shui
◊ Ervaar welke elementen meespelen bij het creëren van een fijne woonsfeer
◊ Ontvang inspirerende tools die je helpen bij het vormgeven van je woonwensen
◊ Ervaar een frisse blik waarmee je naar je woonverhaal gaat kijken
◊ Waardoor je gerichter keuzes kunt maken

Kijken met de Feng Shui bril

Hoe je je eigen woonsfeer kunt vormgeven is een vraag die herkenbaar is voor veel mensen. Daarom is het juist zo leuk om daar samen antwoorden op te vinden. Dat gaan we doen tijdens deze groepsworkshop, mét behulp van Feng Shui. Want wist je dat er verschillende elementen een belangrijke rol spelen bij het creëren van een persoonlijke en fijne woonsfeer? Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van vormen, materialen en kleuren. Allemaal zijn ze van invloed op wat jij ervaart in huis. Feng Shui inspireert je om met een andere bril hiernaar te kijken en reikt praktische tools aan, toepasbaar in ieder woonverhaal, waardoor je makkelijker en gerichter keuzes kunt maken.

Deelnemen

Wil je gerichter met je eigen woonverhaal  en -vragen aan de slag, dan is de workshop 'Kennismaken met Feng Shui' een echte aanrader. De eerstvolgende workshop en daarmee de laatste mogelijkheid voor het jaar 2022, staat gepland op:

  • zaterdag 10 december 2022 van 10uur tot 12uur

De workshop wordt georganiseerd in Harderwijk. Mocht er geen mogelijkheid voor je tussenstaan, mail me dan gerust. Er zijn altijd opties om een extra datum te plannen eventueel met een door jou zelf samengestelde groep. Je kan deze workshop nu ook cadeau geven. Hiervoor kun je de cadeaukaart aanschaffen.