else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

WORKSHOP
HEERLIJK IN JE ELEMENT

"Een waardevol inkijkje in jezelf"

◊  Je weet dat het tijd is om ruimte te maken voor jezelf
◊  Je wilt jezelf beter begrijpen
◊  Waar liggen je talenten en hoe kun je deze inzetten
◊  Je wil daarbij ook naar je uitdagingen kijken
◊  Hoe kun je deze omzetten
◊  Zodat je je verder kan ontwikkelen
◊  Je unieke zelf begrijpen en van daaruit te leven
◊  'Gewoon' zijn wie je ten diepste bent
◊  Waardoor je innerlijke rust ervaart

Herken je jezelf in bovenstaande? Voel je dan welkom en plan dat moment voor jezelf. Krijg een waardevol inkijkje in jezelf tijdens de workshop ‘Heerlijk in je element’. Een workshop waarbij er alle ruimte is om jezelf te zijn én waarbij je jezelf nog beter gaat begrijpen.

Nine Star Ki

Tijdens deze workshops werken we met Nine Star Ki. Zie het als een persoonlijkheidsprofiel wat er ontstaat. Hoe beweegt iemand, wat zijn de talenten, waar liggen de uitdagingen. Om van daaruit te ontdekken hoe daarmee om gegaan kan worden. Dat wordt allemaal duidelijk wanneer er een persoonlijk Nine Star Ki profiel gemaakt wordt. Niet door iemand in een vakje te plaatsen maar juist het begrijpen van de persoon. Deze workshop zal je dan ook mooie inzichten geven in jezelf en je ondersteunen bij het bewandelen van jouw pad.

In je element zijn

Nine Star Ki kenmerkt zich door het gebruik van de 5 elementen cyclus. De elementen zoals we deze ook om ons heen ervaren in de natuur. Het is de voedende cyclus van Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.  Zoals het hout het vuur voedt zodat het kan branden en het water het hout voedt zodat het kan groeien. Op deze manier ontstaat er ontwikkeling in de natuur maar ook is deze in onszelf te ervaren.

Het werken met de elementen is fijn omdat ze zo tot de verbeelding spreken. We zien ze namelijk dagelijks om ons heen. We snappen ze en hierdoor kunnen we ze ook vertalen naar onszelf. Aha-momentjes kunnen je om de oren vliegen tijdens deze workshop. Dus wees daarop voorbereid ;-).

Keer op keer blijkt Nine Star Ki mooie inzichten op te leveren en ik spreek daarbij ook uit eigen ervaring. Die stukjes van mezelf die ik uitdagend vond en na jaren van het volgen van inspirerende trainingen, coaching enzovoort, toch nog niet kon duiden, vielen op hun plek bij het uitwerken van mijn Nine Star Ki profiel.

Spelvorm

Praten is waardevol wanneer je aan de slag gaat met persoonlijke ontwikkeling. Maar de ervaring is dat het ook prettig werkt om visueel bezig te zijn en daadwerkelijk iets te doen. Het ondersteunt bij het eigen maken van verkregen inzichten. Daarom heb ik spelvormen ontwikkeld die ingezet worden tijdens deze workshop.

Door spelenderwijs met Nine Star Ki bezig te zijn zal dat wat je aan informatie krijgt meer landen. Zo ontstaan de mooiste inzichten maar ook ga je Nine Star Ki daadwerkelijk beleven. Het wordt meer dan alleen iets snappen. Want na snappen willen we graag ook daadwerkelijk verandering ervaren. De beweging en transformatie in onszelf.

 

Een logische opbouw

Er is een logische opbouw in de Nine Star Ki workshop. Eerst wordt de basis gelegd en van daaruit kan er steeds verdere verdieping gezocht worden.

De workshop 'Heerlijk in je element' kun je dan ook in drie stappen ervaren:
Het Elementenspel 'De Basis van jouw persoonlijkheidsprofiel'. Ervaar mooie inzichten in jezelf ~  € 30,-
Het Elementenspel 'De Verdieping'. Waar liggen jouw ontwikkelkansen ~ € 40,-
Het 'Nine Star Ki Stappenspel'. Ervaar de elementen en daarmee ook de verandering in jezelf' ~ € 50,-

Uiteraard ben je vrij om te kiezen tot en met welke stap je gaat. Wel is er altijd de logische opbouw. We beginnen met De Basis.

Zin om jouw profiel te ontdekken?

Zin gekregen om spelenderwijs aan de slag te gaan met Nine Star Ki? Jouw persoonlijke profiel te ontdekken en waardevolle inzichten op te doen? Leuk! Neem dan vrijblijvend contact met me op.