else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Feng Shui als verhuiscadeau

Feng Shui als verhuiscadeau

Cadeautjes tijd ~ Een verhuizing, naar het schijnt één van de meest stressvolle momenten in iemands leven. We hebben er zelf na 17 jaar één mogen ervaren. Ja…na 17 jaar. Times flies zeggen ze dan.

Een heel andere fase een heel andere verhuizing. Want vorige keer verhuisde we beide vanuit ons ouderlijk huis om samen te gaan wonen. Het begin van de start van ons gezin. Een mooie ervaring om dan na 17 jaar als gezin te gaan verhuizen waarbij we nagenoeg alles met z’n drietjes hebben gedaan. Handig om een sterke puber in huis te hebben. Sterker dan zijn moeder inmiddels.

Maar goed, terugkomende op stressvol. Of ik het als stressvol zou omschrijven? Bij tijd en wijle wellicht. Voor mij zat dat met name in de zaken waarbij je over bepaalde aspecten geen regie kan voeren, maar gewoon vertrouwen moet hebben. Zoals de verkoop van een woning bijvoorbeeld. We zijn dan ook dankbaar dat dat allemaal voorspoedig is verlopen.

Als ik intune op hoe ik het ervaar komt het woord intens bij me naar voren. Fysiek intens maar ook weer heerlijk. ik merkte wat ik gemist heb afgelopen jaren. Gewoon weer eens van die stevige klussen. Lekker dat lijf benutten en aan het werk zetten.

Intens omdat het voor mij voelt als het stappen in een nieuw leven. Het is een heel andere setting waar we in zijn gaan wonen. Mede omdat het geen reguliere woonwijk is. Zo zijn we onder andere meer landelijk gaan wonen met meer natuur en ruimte om ons heen en ook in een concept waar een nieuwe woonvorm gaat ontstaan. Fascinerend om dat van dichtbij mee te mogen maken en te gaan zien ontstaan.

Wat ik ook ervaar is een dankbaarheid voor de kennis en ervaringen die ik afgelopen jaren heb opgedaan. Zoals hoe een woning met alle ruimtes en functies in te delen, wie slaapt waar bijvoorbeeld en welke kleuren passen we dan toe. Om dit op deze nieuwe plek vanuit de Feng Shui filosofie te kunnen doen is gewoon een feestje. En het draagt uiteraard bij aan hoe een woning voelt, het brengt harmonie en wordt zo nog meer voedend voor de bewoners, wij dus in dit geval.

Bepaalde dingen waren voor ons heel logisch om te veranderen. Voelbaar, zichtbaar. Wel is het dan interessant te begrijpen wat het precies is wat we hiermee aanpassen en wat het effect zal zijn. Denk aan het dichtzetten van deuren om energie rustiger door de woning te laten stromen. Wat we ook wel een maalstroom noemen binnen de Feng Shui. Wat een verschil en hoe boeiend om dat nu zo in de praktijk te mogen brengen in dit huis.

Of het plakken van Feng Shui spiegeltjes op deuren om een fijnere balans tussen de yin en yang energie te ervaren. In latere posts zal ik hier verder over uitweiden voor wie het interessant vindt welke tools er zoal zijn binnen de Feng Shui.

Waar ik eigenlijk naartoe wil met dit bericht is het vieren van onze nieuwe plek. Een plek waar ik ook mensen kan ontvangen die meer willen weten over Feng Shui en Nine Star Ki.

Het vieren doe ik wat mij betreft met cadeautjes. Want o wat is het fijn om deze te mogen geven én ontvangen. Afgelopen periode heb ik dat zelf ook mogen ervaren. Zo veel lieve gebaren mogen ontvangen van vrienden en familie. En nu is het tijd om zelf weer wat te geven. Daar heb ik zin in. Om onze nieuwe plek te vieren. Om deze nieuwe fase te vieren!

Daarom geef ik 2 cadeaukaarten weg voor de workshop ‘Kennismaken met Feng Shui’. Je mag deze cadeau geven aan jezelf maar uiteraard ook aan iemand waarvan je denkt dat hij/zij het goed kan gebruiken én heel leuk gaat vinden.

De workshops staan voor de aankomende periode ingepland. Daarvoor kun je een kijkje nemen op de website van ruimtespeler.nl. 

Voor nu, laat vooral weten als je één van de twee cadeaukaarten wilt. Leuk om te lezen voor wie en vanuit welke woonwens of hulpvraag dit is. Stuur een berichtje. Leuk om van je te lezen!

#fengshui #ermelo #workshop #kennismaken #cadeautjes #gratis #ruimtespeler #verhuizing #woonwens #hulpvraag #rustinhuisenhoofd #harmonieinhuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *