else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Een vakantie vol elementen

Een vakantie vol elementen

Afgelopen week heerlijk de elementen mogen ervaren.
De voeten in het zand.
De wind door de haren.
De zon op de huid.
En het water mogen aanschouwen.
Nee, geen koudwaterdip voor mij deze keer ha ha.

Sinds ik met Feng Shui werk en de daarbij behorende 5 elementen cyclus, voel ik me meer en meer verbonden met de natuur. Het is een laagje dieper ervaren wat deze met me doet.

Het is met nieuwsgierigheid kijken naar het water. De bewondering hoe het meebeweegt. Het eb en vloed principe waardoor het strand steeds zo anders toont.
Het is het zien ontluiken van al het mooie groen. De hout energie, er is zoveel aanwezig dat wil groeien en bloeien, zeker in deze tijd van het jaar.
Het is het voelen wat de zon met me doet. Het vuur element, de warmte die mijn hart een sprongetje laat maken en van energie voorziet.
Het zand wat ik ervaar als de aarde die ik mag voelen. Soms zwaar en koud, soms licht en heerlijk warm, zoals het verwarmde zand waar ik heerlijk mijn voeten mee bedek, rustig zittende op het strand.

En dan… Is het gewoon ademhalen waartoe de metaal energie ons uitnodigt. Terwijl ik de lucht met al haar blauw aanschouw en geniet van al het moois. Dan val ik even stil en is de cirkel weer rond. Het doet me beseffen dat alles zo dichtbij is. Dat het volgens mij niet gaat om groter, meer of mooier.

Is het niet de kunst om te genieten?
Ervaren van dat wat er altijd zal zijn.
Kostbaar maar niet duur.
De natuur. Heel puur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *