else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Cursusaanbod Interieurstyling én Feng Shui

Cursusaanbod Interieurstyling én Feng Shui

 

Dit jaar is over de helft en wat een jaar is het tot nu toe al. Een overvloed van heb ik jou daar. Dat is hoe ik het ervaar. Keer op keer knijp ik mezelf (bij wijze van spreken dan;-)). Mag ik dit allemaal ervaren? Blijkbaar.

De overvloed zit hem onder andere in het ervaren van de tastbare en zichtbare dingen. Zoals de fijne plek waar we mogen wonen sinds onze verhuizing in maart dit jaar. Het vele groen om ons heen. De uil die we horen in de avond. De eekhoorn die ’s ochtends voorbij hupt wanneer ik op pad ga. Ook mogen we onze ideeën en dromen in de praktijk brengen. Het tiny house wat we gereed aan het maken zijn voor onszelf én om te delen. Wat een ervaring!

De oogst op deze foto is voor mij ook een vorm van het ervaren van overvloed. Eerlijk? Echt groene vingers vind ik mezelf nog niet hebben. Het is geen overvloedige oogst… en tegelijkertijd wel…want ik mág oogsten. Iedere aardbei, iedere bloem die mijn maaltijd opfleurt en die ik met plezier opsmikkel. Cadeautjes, stuk voor stuk.

Prachtig vind ik het om dan te begrijpen dat wat ik ervaar ook aansluit op de energetische tendens van dit jaar.

Het 4-hout jaar vanuit de Nine Star Ki bezien. 4 hout energie welke staat voor onder andere het ervaren van overvloed en weelde. Wat niet enkel de materiële overvloed hoeft te betekenen. Het is ook zeker de overvloed die je voelt omdat je je ‘gewoon’ een rijk mens voelt met alles wat je mag beleven in dit leven. Zoals de energie van dierbare verbindingen. Ook deze beleef ik. Het zijn vooral bestaande verbindingen die volop onderhevig zijn aan vernieuwing. Nieuwe lagen worden aangeboord in werkgerelateerde verbindingen, vriendschappen en familiebanden.

In het kader van verbinden verheug ik me op de aankomende workshops en sessies dit najaar. Je kan je al opgeven voor een cursus in oktober 2023. Een mooie verbinding tussen Van Huis Uit Interieur Styling en Ruimtespeler. Een aanrader als je zowel ervaring wilt opdoen in interieurstyling als Feng Shui. Op de pagina ‘Kennismaken met Feng Shui’ op deze site vind je een link naar alle informatie hierover. Wie weet ontmoeten we elkaar dan!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *