else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Feng Shui brengt een verfrissende wind binnen Ruimtespeler

Feng Shui brengt een verfrissende wind binnen Ruimtespeler
Feng Shui een prachtig vak

In mei 2021 was het zover. Het diploma van de Conceptual Feng Shui opleiding mocht ik in ontvangst nemen. Een enerverende ‘reis’ was achter de rug. Want wat is het een jaar met diepgang geweest. De opleiding van Nina Elshof aan de Feng Shui academie is meer dan enkel het leren van een prachtig vak. Het is een jaar waarin je ook reflecterend werkt en je jezelf nog beter leert kennen.

Onderdeel van Ruimtespeler

En dan, dan is het op een gegeven moment tijd om te ontdekken hoe je dat wat je geleerd hebt, onderdeel kan laten zijn van je werk. Want dat staat als een paal boven water. Feng Shui wordt onderdeel van het concept Ruimtespeler.

Dus een frisse wind ging door de website heen. De basis bleef. Een aantal workshops hebben plaatsgemaakt voor nieuwe workshops. Het was tijd om los te laten. Om ruimte te creëren voor iets nieuws. Heel passende bij deze tijd van het jaar. Voel jij dat ook?

Harmonie

En waarom ik Feng Shui zo graag toevoeg en wil delen? Omdat het zo mooi aansluit bij de visie die ik voor ogen heb met het concept Ruimtespeler:

Harmonie ervaren in huis
Het doel van Feng Shui
én Ruimtespeler

Harmonie tussen de mens en de omgeving
Dat wat voelbaar is maar niet altijd zichtbaar
Daar duiding aan te geven

Inzichten en oplossingen aan te reiken
Dat is wat Feng Shui brengt

Een filosofie
Duizenden jaren oud
En nog steeds toont het hoe waardevol het is

Nog steeds biedt het de inzichten
De handvatten om mee te spelen
In een woonverhaal

Om vanuit harmonie
Rust te ervaren
In huis en hoofd

Daarom de mogelijkheid om via verschillende workshops kennis te maken met Feng Shui binnen het Ruimtespeler concept. Dus een kennismakingsworkshop mocht uiteraard niet ontbreken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *