else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Nine Star Ki in de Happinez

Nine Star Ki in de Happinez
Dankbaar

Het eind van 2022 nadert. Ik mijmer een beetje weg. Merk dat ik verlang naar de stilte opzoeken. Het voelen met name. Wat ik dan waarneem in mezelf is dankbaarheid. Voor veel. Maar toch ook zeker voor mijn kennismaking met Nine Star Ki, nu alweer wat jaartjes geleden.

Dankbaar ben ik voor het feit dat Nine Star Ki per ’toeval’ op mijn pad kwam. Nu bestaat toeval volgens mij niet, dus het heeft gewoon zo moeten zijn ;-). Het heeft me de afgelopen jaren veel gebracht en biedt me nog steeds veel. Waardevolle inzichten in mijn eigen doen en laten. Mijn gevoelswereld, mijn handelen, mijn algemene natuur. Het maakt dat ik mijn talenten meer en meer herken en ook mijn potentieel gerichter tot ontwikkeling kan brengen.

Ook ervaar ik het als waardevol wat het me laat inzien in contact met andere mensen. De onderlinge verschillen meer en meer begrijpen vanuit de Nine Star Ki bezien, maakt dat er keer op keer een laag van compassie aangeraakt wordt in mezelf. Dankbaar ben ik dan ook dat ik het mag delen met anderen. Via de workshops, thuissessie en ‘gewoon’ de mooie gesprekken die ik hierover voer met vrienden en familie.

Trots

Super vind ik het dan ook om een artikel te zien van mijn teacher, Nina Elshof in de Happinez van december 2022. Een prachtig podium voor haar én ook voor Nine Star Ki. Trots op haar! Niet alleen omdat ze in de Happinez staat maar ook om wat ze allemaal gerealiseerd heeft en nog steeds realiseert. Onder andere via de door haar opgerichte Nine Star Ki en Feng Shui Academie waar ik al met veel plezier diverse cursussen en opleidingen heb gevolgd.

Aanrader

Waarom schrijf ik dit eigenlijk allemaal en deel ik het? Want het voelt net een beetje anders dan anders. Omdat ik gewoon de behoefte voel om dit even te delen op dit moment vanuit de behoefte elkaar in het licht te zetten. Ook maakt het naderende einde van 2022 dat ik meer tijd neem voor dit soort momenten. Waar ben ik dankbaar voor en wat wil ik ‘gewoon’ nog even meegeven ;-)?

Dat is tot slot nog dit: Voel je de behoefte om meer te begrijpen van de tijd waarin we leven of gewoon meer te begrijpen van jezelf en je naasten als mens? Begin dan vooral met het aanschaffen van de Happinez en maak kennis met Nina en Nine Star Ki. Als je daar dan enorm door geprikkeld wordt, neem dan vooral een kijkje bij wat Nina allemaal nog meer te bieden heeft. Met bijzondere aandacht voor de bijeenkomst Nine Star Ki tendensen 2023. Ik ben er dit jaar ook weer bij. Het geeft me ieder jaar zo’n mooi inkijkje in de energetische tendensen voor het nieuwe jaar. Aanraders dus 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *