else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

WORKSHOP VOOR ALLES EEN PLEK
Overzicht in je woonverhaal

"Tools voor blijvende rust"

◊  Je wilt rust in huis ervaren
◊  Je weet dat het tijd is
◊  Je spullen mogen op een andere manier een plek krijgen
◊  Maar wat je ook probeert
◊  Het blijft voelen als een uitdaging
◊  Je lijkt in cirkeltjes rond te draaien
◊  Je verlangt naar inzichten een tools die je uit dit patroon halen
◊  Waardoor je overzicht gaat ervaren
◊  En een blijvend resultaat
◊  Geen quick fix maar tools en inspiratie die een leven lang meegaan
◊  En toepasbaar zijn in ieder woonverhaal

Voor alles een Plek

Mijn motto voor de hierboven omschreven situatie is: "Laten we voor alles een plek creëren". Op zo'n manier dat er logica in huis ontstaat. Rust en overzicht gecreëerd wordt. Vrij van strakke regels maar vanuit een gevoel van ja, deze oplossingen werken. Oplossingen die houvast bieden en ervoor zorgen dat je het 'anders' blijft doen. Een nieuwe manier van kijken naar je spullen en ze daarmee ook op een andere manier een plek geven binnen je woonverhaal.

◊  Je ontvangt een workshop aan huis
◊  Een wandeling van ca. 2 uur
◊  Met volledige aandacht voor jou en je woonverhaal
◊  Je hebt alle ruimte om vragen te stellen
◊  Ik zal gerichte tips en adviezen met je delen
◊  Hierdoor ontstaan inzichten in je eigen processen
◊  En uiteraard praktische tips toepasbaar in je woonverhaal
◊  Je gaat de zin weer ervaren om rust te creëren in huis
◊  Je hebt daarbij helderheid in wat aan te pakken
◊  En ervaart de tools die houvast bieden tijdens dit proces
◊  Waardoor je met vertrouwen aan de slag gaat

De werkwijze

Het voor alles een plek creëren kenmerkt zich door de aandacht te vestigen op de patronen die aanwezig zijn. Het is de aandacht voor jou en je woonverhaal. Je gaat me tijdens de wandeling door je huis laten zien waar je tegenaan loopt in de praktijk. Ik deel van daaruit praktische tips met je gericht op jouw situatie. Ook ontvang je een hand-out met meer algemene tips wanneer je met het 'voor alles een plek creëren' aan de slag gaat. Een extra stukje houvast gedurende dit proces.

Een blijvende oplossing

We gaan bij deze workshop niet voor een Quick Fix. Ja, zeker kan het al vrij snel heel anders gaan voelen in je woonverhaal. Maar nog waardevoller is het om iets te ontvangen wat een leven lang meegaat. Dat is wat deze sessie biedt. De ervaring van mensen die je voor zijn gegaan in deze workshop is dan ook met name de verbazing en tevens de blijdschap om te ontdekken dat ook zij een fijn en overzichtelijk huishouden kunnen blijven ervaren. Vanuit een heel andere kijk op hun woonverhaal en de processen.

Binnen handbereik

Met deze workshop is het mijn doel je te laten ervaren dat voor iedereen rust in huis binnen handbereik is. Ja, het vraagt om wat tijd en energie maar het gaat je ook zo veel brengen. Het voor alles een plek creëren kan een leuk en inspirerend proces zijn. Vanuit het begrijpen waardoor de uitdagingen ontstaan en wat hieraan te kunnen doen. Daar inspireer ik je dan ook graag bij. De vanaf-prijs voor deze workshop aan huis is € 135,-. De exacte prijs wordt berekend op basis van de grote van de woning en welke ruimtes aandacht verdienen.