else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Het belang van de voordeur

Het belang van de voordeur

 

Een nieuwe voordeur

Maak kennis met onze nieuwe ‘voordeur’. Ja, het toont als een ‘gewone’ poort maar wij kennen het de functie voordeur toe. Waarom? Bij een Feng Shui analyse kan het blijken dat een gedeelte van de woning vóór de voordeur-lijn ligt. Een niet heel wenselijk principe, omdat dit kan inhouden dat er geen regie gevoerd kan worden over dit deel van de woning en de daartoe behorende levensaspecten.

Verplaatsen

Het is interessant om dan te kijken naar de mogelijkheden om deze ‘voor de voordeur-lijn delen’ weer bij de woning te betrekken. Dat kan o.a. door een voordeur (energetisch) te verplaatsen. Dat kan letterlijk door middel van een andere deur te creëren die de functie voordeur toegewezen krijgt. Omdat ons huis zo’n situatie toonde, hebben wij ervoor gekozen een poort te plaatsen met als functie ‘onze voordeur’. Met alles erop en eraan wat bij een normale voordeur ook fijn is te plaatsen, tot de deurbel aan toe.

Andere dynamiek

Wat we hiermee hebben gedaan is als het ware het gehele plattegrond van onze woning gedraaid. Waardoor een heel andere dynamiek ontstaat. Met nieuwe uitdagingen en bovenal nieuwe mogelijkheden. Kansen om meer regie te voeren over bepaalde levensaspecten.

Belangrijke functie
Een voordeur wordt dan ook als belangrijke functie gezien binnen de Feng Shui. Heel interessant om op in te zoomen. Want naast dat het fijn is dat deze functioneel is én gebruikt wordt, is het ook de basis van waaruit de Feng Shui analyse start en een belangrijk middel om de energie wel of niet toe te laten tot je huis en het daarmee de kans te geven zich te verversen en ook weer af te voeren. Letterlijk en figuurlijk.

Kortom, veel te vertellen over een voordeur.

Verrassende inzichten
De deelnemers van de Woon Inspiratie Workshop – Kennismaken met Feng Shui vinden het dan ook inspirerend in te zoomen op deze functie. Met verrassende inzichten en praktische tips gaan ze dan ook weer naar huis. Benieuwd hoe ze nu het thuiskomen beleven. De voordeur zal nooit meer hetzelfde ervaren worden vanaf het moment dat je er met de Feng Shui bril naar gaat kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *