else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Een Feng Shui analyse toont: een plattegrond is meer dan wat lijntjes

Een Feng Shui analyse toont: een plattegrond is meer dan wat lijntjes
Plattegrond toont energetische laag

Een plattegrond van een woning. Het lijkt niet heel veel meer dan wat lijntjes op papier. Een paar ruimtes welke samen een huis vormen. Maar een plattegrond kan zoveel meer tonen.

Feng Shui biedt de mogelijkheid om een plattegrond op een heel andere laag te bekijken. Zo kan het analyseren van een plattegrond tonen hoe een bepaalde functie, denk aan een badkamer, een keuken, de woonkamer enz, al dan wel of niet tot zijn recht komt in een woning. Welke dynamiek is er (onbewust) waar te nemen?

Van onbewust naar bewust

Want dat is wat we vaak wel doorhebben. Iets voelt niet helemaal oké in huis. Maar wat is dat dan precies? Het interessante van een Feng Shui analyse is dat wat (on)bewust ervaren wordt, ineens zichtbaar en herkenbaar wordt.

Zo legde iemand tijdens een recent Feng Shui consult eigenlijk zelf al de vinger op de zere plek bij het zien van het geanalyseerde plattegrond. “Dat is precies de ruimte waar ik geen vat op krijg.” werd er gezegd.

Weten wat te doen

Het mooie van zo’n waarneming is dat het naast het bewuster maken van en het uit kunnen leggen waardoor het ontstaat, er ook adviezen en tips aangereikt worden om weer vat te krijgen op de ruimte.

Er zijn vaak meerdere oplossingen mogelijk, groot en klein, waaruit de bewoner in kwestie een persoonlijke keuze kan maken. Om zo de ruimte en de bijbehorende functie weer ondersteunend te laten zijn met als doel, rust in huis én hoofd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *