else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Visgraat niet lekker, wel leuk. Zeker in een tiny house!

Visgraat niet lekker, wel leuk. Zeker in een tiny house!

Vervolg Tiny House in wording ~ Ik neem jullie nog wat verder mee in het proces van het Tiny House wat we in juli dit jaar hebben aangeschaft als gezin, voor onszelf en om te verhuren. In dit geval een eerste indruk van de vloer.

Visgraat…liever niet meer in mijn visje als ik het eet….persoonlijk vind ik het wel heel leuk op de vloer ;-). Gecharmeerd waren we dan ook toen we het chalet bij de eerste bezichtiging in juli 2023 binnenstapte. Wat een uitstraling geeft zo’n vloer.

In combinatie met de hoge plafonds, de spotjes en de verdere basis waren we op slag verliefd. Wat een leuke uitdaging om hiermee aan de slag te gaan. Om een fijne plek te creëren voor onszelf en voor toekomstige gasten. Zoals zoonlief zei: “Yes, eindelijk een modern huis mam”. We wisten dat dit een mooi project voor ons gezin zou zijn. Ook een mogelijkheid om te ontdekken wat er nog meer aan stijlen in ons verborgen ligt ha ha. Er was dan ook zeker een lichte kriebel omdat ik zag dat ik niet mijn brocante smaak hier door wilde of kon voeren. Dit vroeg om iets anders.

Want veel kun je leuk vinden. Toch is het mooi om je ergens te laten leiden en inspireren door wat een (vakantie)woning biedt. Zo ervaar ik dat. Werken met wat er is zeg ik dan altijd.

Dat hebben we gedaan afgelopen weken. We zijn al een stuk verder dan deze vloer. Binnenkort weer doe ik weer een update!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *