else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Tiny House in het groen

Tiny House in het groen

De tuin met terras in wording van het tiny house in Gorssel ~ Switchen tussen klusjes binnen en buiten. We doen de afgelopen weken niet anders ha ha. Een heerlijke afwisseling. En wat een fijne plek is het. Voelbaar. Zichtbaar. Dat maakte ook dat we gelijk ja hebben gezegd toen we deze leukerd zagen op deze plek.

Onlangs hadden we mensen ‘op visite’ die langsliepen toen ze op bezoek waren bij familie op  het park. “Mogen we even binnen kijken vroegen ze?” Heel leuk om dan de enthousiaste reacties te ontvangen. Zowel over de binnenkant maar ook zeker hoe de plek aanvoelt. “Wat een fijne plek zeiden ze dan ook volmondig”. Daar zijn we het helemaal mee eens :-).
Deze fijne plek kun je ook ervaren. We zijn nog de puntjes op de ‘i’ aan het zetten maar zoals eerder geschreven is het een plek om te delen. Naar verwachting vanaf het najaar 2023. Het tiny house is dan ook te huur voor een (mini)vakantie. Meer weten? Stuur ons vooral even een berichtje. Dat kan voor nu gewoon via de contactgegevens op deze site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *