else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

THUISSESSIE RUIMTESPELER
SPEEL MET DE RUIMTE IN JE WOONVERHAAL

"Ervaar rust in huis & hoofd"

◊ Je wil aan de slag met je woonverhaal
◊ Je wil je graag prettig voelen in huis
◊ Overzicht en ruimte ervaren
◊ Een sfeer die voelt als thuis
◊ De vraag is wat heeft aandacht nodig
◊ Hoe kun je te werk gaan
◊ Je wil aandacht schenken aan je spullen
◊ Maar ook aan de woonsfeer
◊ Je weet het doel wat je wil ervaren
◊ Rust in huis & hoofd
◊ Je wil graag tips en inspiratie bij de weg ernaartoe

Kleine veranderingen, groot resultaat

Ik help je graag tijdens de ontdekkingstocht naar rust in huis & hoofd. De oplossingen kunnen soms dichterbij zijn dan we in eerste instantie denken. Het grote werk is niet altijd nodig om je prettig te voelen in je eigen huis. Hoe heerlijk is dat! Het fijne gevoel in huis kan ook gevonden worden in de kleine dingen. Ze zijn soms wat lastig te zien maar daar kan een frisse blik van buitenaf goed bij helpen. Ik help je hier dan ook graag bij.

Aandacht voor jou en je huis

Een woonverhaal zie ik als mooie spiegel van een persoonlijk verhaal. Wat ervaren wordt in het dagelijkse leven is ook wat we thuis kunnen ervaren. Daarom vind ik jouw persoonlijke verhaal net zo belangrijk als je woonverhaal. Door aandacht te schenken aan beide, ontstaan de inzichten en ideeën zodat je rust en ruimte gaat ervaren in huis & hoofd.

Wandelen in huis

Een wandeling, 'gewoon' samen door je huis, dat is wat we gaan doen. Het is een mooi moment waarbij je alle ruimte hebt om je verhaal te laten zien en erover te vertellen. Wat ervaar je, waar loop je tegen aan? Wat zou je graag anders zien? Welke vragen heb je? Ik kijk, luister en voel. Van daaruit ontstaan de ideeën, de tips en de inspiratie die ik gelijk met je zal delen tijdens de wandeling. Samen gaan we ontdekken welke stappen jij wil zetten, in je woon- en je persoonlijke verhaal. Antwoorden vinden op de vraag "Wat voelt goed voor jou."

veranderingen-in-huis

Wat ga je ervaren tijdens de thuissessie?

Tijd en ruimte maken voor een verhaal om zo waardevolle antwoorden te vinden, daar geloof ik in. Dat is dan ook wat deze workshop  (ca.3 uur) biedt. De investering is € 229,- (incl. 21% btw). Ontdek hoe fijn en waardevol het is om tijd en ruimte te maken voor jouw verhaal.

◊  Samen wandelen we door je huis
◊  Met alle ruimte voor je verhaal en vragen
◊  Je ontvangt inspirerende tips & tools
◊  Er is aandacht voor de sfeer, de indeling
◊  En de vraag waar laten we onze spullen
◊  Je ervaart inzichten voor je woonverhaal
◊  Daarmee krijg je ook helderheid in je persoonlijke verhaal
◊  Je weet welke stappen je wilt zetten
◊  Je ervaart enthousiasme om te spelen met ruimte
◊  Maar tegelijkertijd ontstaat er ook rust en overzicht
◊  In huis & hoofd

De snelheid van een workshop aan huis

De kracht van een thuissessie is de directe vertaling van inzichten naar de praktijk. Tijdens de wandeling en het gesprek ga ik verbanden leggen tussen je woonverhaal en je persoonlijke verhaal. Verbanden die zichtbaar en voelbaar zijn voor jou en in huis. Daarmee creëren we aha-momentjes. Je ervaart de ruimte om te spelen met de nieuwe inzichten. Je weet welke stappen je wilt zetten. Je voelt de rust die dit overzicht je brengt.

woon-verhaal

Samen aan de slag als Ruimtespelers

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Laat het me vooral weten als je samen wilt wandelen door je woonverhaal om zo nieuwe inspiratie op te doen! Maar natuurlijk is er ook alle ruimte om eerst kennis te maken. Dat kan gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we bespreken wat je wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen.