else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

FENG SHUI THUISSESSIE
Snelle inzichten voor jouw woonverhaal

"Van inzicht naar beweging"

◊ Je wil aan de slag met je woonverhaal
◊ Je wil je graag prettig voelen in huis
◊ Een sfeer die voelt als thuis
◊ De vraag is wat heeft aandacht nodig
◊ Hoe kun je te werk gaan
◊ Je weet het doel wat je wil ervaren
◊ Rust in huis & hoofd
◊ Je wil graag tips en inspiratie bij de weg ernaartoe
◊ Deze workshop inspireert je daarbij
◊ Met als grote inspiratiebron de Feng Shui filosofie

Kleine veranderingen, groot resultaat

De oplossingen om rust te ervaren, kunnen soms dichterbij zijn dan we in eerste instantie denken. Het grote werk is niet altijd nodig om je prettig te voelen in je eigen huis. Hoe heerlijk is dat! Het fijne gevoel in huis kan ook gevonden worden in de kleine dingen. Het kan uitdagend zijn ze te zien, maar daar kan een frisse blik van buitenaf verheldering in brengen. Ik help je hier dan ook graag bij.

Wat ga je ervaren tijdens de thuissessie?

◊  Samen wandelen we tijdens deze workshop door je huis
◊  Met alle ruimte voor je verhaal en vragen
◊  Je maakt kennis met Feng Shui
◊  Je ontvangt inspirerende tips & tools gebaseerd op deze filosofie
◊  Je ervaart daarmee snelle inzichten voor je woonverhaal
◊  En enthousiasme om te gaan spelen met de ruimte
◊  Tegelijkertijd ontstaat er ook rust en overzicht
◊  In huis & hoofd

Wandelen in huis

Een wandeling in alle eenvoud, samen door je huis, dat is wat we gaan doen. Het is een mooi moment waarbij je alle ruimte hebt om je verhaal te laten zien en erover te vertellen. Wat ervaar je, waar loop je tegen aan? Wat zou je graag anders zien? Welke vragen heb je? Ik kijk, luister en voel. Van daaruit ontstaan de ideeën, de tips en de inspiratie welke onder andere gebaseerd zijn op de Feng Shui filosofie. Ik zal je gedurende deze workshop dan ook meenemen in deze interessante filosofie waardoor je op een geheel andere manier gaat kijken naar kleuren, materialen, vormen en functies van een ruimte. Met deze verfrissende kijk op je woonverhaal wordt helder welke stappen jij wil zetten in je woonverhaal.

De snelheid van een workshop aan huis

De kracht van een thuissessie is de snelheid van inzichten. Je ontdekt dat de antwoorden op de vragen voor je woonverhaal dichterbij zijn dan je dacht. We creëren samen aha-momentjes voor je. Ideeën waar je snel mee aan de slag kan. Zo kan het zijn dat je direct het enthousiasme ervaart om heerlijk te gaan schuiven met de indeling of te gaan spelen met materialen en vormen of met het 'Voor alles een plek creëren' in jouw woonverhaal. Je voelt daarnaast de rust die deze inzichten je brengen.

Samen aan de slag als Ruimtespelers

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Laat het me vooral weten als je samen wilt wandelen door je woonverhaal om zo nieuwe inspiratie op te doen! Voorafgaand aan deze workshop plan ik altijd eerst een gratis en vrijblijvende (telefonische) kennismaking a 20 minuten. Dit om helder te krijgen wat jouw behoefte is en waar ik je mee kan helpen zodat e.e.a. goed op elkaar aansluit.

De vanaf-prijs voor de Feng Shui Thuissessie is €135,- voor een huisbezoek van ca. 2 uur. De exacte prijs wordt berekend aan de hand van het type/formaat van de woning. Je ontvangt naast alle adviezen ook een hand-out met inspirerende Feng Shui tips.

Met de adviezen en tips uit de Thuissessie kun je al heerlijk aan de slag. Wel is er uiteraard nog meer mogelijk. Want Feng Shui biedt verschillende tools waarop er antwoorden op woonvragen gevonden kan worden:

  • Zo is het mogelijk om een aanvullende plattegrond analyse te laten doen. De toegevoegde waarden van een plattegrond analyse is dat er nog concreter ingezoomd kan worden op de indeling van de ruimtes, het toepassen van  kleur, vorm en materiaalgebruik;
  • Ook is een compleet Feng Shui Traject mogelijk.
  • Met uitzondering van de kennismakingsworkshops, zijn alle prijzen genoemd op de site, vanaf-prijzen. Er wordt altijd een prijs op maat gemaakt omdat e.e.a. afhankelijk is van het aantal ruimtes, het formaat en het aantal verdiepingen in huis.