else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

THUISSESSIE RUIMTESPELER
SPEEL MET DE RUIMTE IN JE WOONVERHAAL

"Ervaar rust in huis & hoofd"

◊ Je wil aan de slag met je woonverhaal
◊ Je wil je graag prettig voelen in huis
◊ Overzicht en ruimte ervaren
◊ Een sfeer die voelt als thuis
◊ De vraag is wat heeft aandacht nodig
◊ Hoe kun je te werk gaan
◊ Je wil aandacht schenken aan je spullen
◊ Maar ook aan de woonsfeer
◊ Je weet het doel wat je wil ervaren
◊ Rust in huis & hoofd
◊ Je wil graag tips en inspiratie bij de weg ernaartoe

Kleine veranderingen, groot resultaat

De oplossingen om rust te ervaren, kunnen soms dichterbij zijn dan we in eerste instantie denken. Het grote werk is niet altijd nodig om je prettig te voelen in je eigen huis. Hoe heerlijk is dat! Het fijne gevoel in huis kan ook gevonden worden in de kleine dingen. Het kan uitdagend zijn ze te zien, maar daar kan een frisse blik van buitenaf verheldering in brengen. Ik help je hier dan ook graag bij.

Wandelen in huis

Een wandeling, 'gewoon' samen door je huis, dat is wat we gaan doen. Het is een mooi moment waarbij je alle ruimte hebt om je verhaal te laten zien en erover te vertellen. Wat ervaar je, waar loop je tegen aan? Wat zou je graag anders zien? Welke vragen heb je? Ik kijk, luister en voel. Van daaruit ontstaan de ideeën, de tips en de inspiratie die ik gelijk met je zal delen tijdens de wandeling. Samen gaan we ontdekken welke stappen jij wil zetten, in je woonverhaal. Antwoorden vinden op de vraag "Wat voelt goed voor jou."

veranderingen-in-huis

Wat ga je ervaren tijdens de thuissessie?

Tijd en ruimte maken voor een verhaal om zo waardevolle antwoorden te vinden, daar geloof ik in. Daarom kenmerkt deze workshop zich door de tijd en aandacht die er genomen wordt. Ontdek hoe fijn en waardevol het is oprechte aandacht te ervaren voor jouw (woon)verhaal.

◊  Samen wandelen we door je huis
◊  Met alle ruimte voor je verhaal en vragen
◊  Je ontvangt inspirerende tips & tools
◊  Er is aandacht voor de sfeer, de indeling
◊  En de vraag waar laten we onze spullen
◊  Je ervaart inzichten voor je woonverhaal
◊  Je ervaart enthousiasme om te spelen met ruimte
◊  Maar tegelijkertijd ontstaat er ook rust en overzicht
◊  In huis & hoofd

De snelheid van een workshop aan huis

De kracht van een thuissessie is de snelheid en de directe vertaling van inzichten naar de praktijk.  We creëren samen aha-momentjes voor je. Ideeën waar vrijwel direct mee 'gespeeld' kan worden. Je ervaart dan ook het enthousiasme om meteen heerlijk te gaan schuiven met de indeling en de ruimte in jouw woonverhaal. Je voelt daarnaast de rust die deze inzichten je brengen.

woon-verhaal

Samen aan de slag als Ruimtespelers

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Laat het me vooral weten als je samen wilt wandelen door je woonverhaal om zo nieuwe inspiratie op te doen! Maar natuurlijk is er ook alle ruimte om eerst kennis te maken. Dat kan gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we bespreken wat je wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen.