else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Voor alles een plek

Voor alles een plek
 
Ervaar wat het voor je doet

Een aantal jaren geleden bedacht ik deze naam voor mijn bedrijf. Omdat het helemaal van toepassing was op wat ik deed en nog steeds doe. Mensen laten ontdekken hoe je voor alles een plek kunt creëren in je dagelijkse leven en wat dat voor positief effect op je kan hebben. Rust ervaren in je dagelijkse leven.

Nieuwe naam

Inmiddels ga ik met mijn bedrijf verder onder de naam Ruimtespeler maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds geloof in de kracht van de slogan ‘Voor alles een Plek creëren’ en het dan ook zeker gebruik in mijn werk.

De kracht van woorden

Het is zo leuk te merken dat mensen het ook over nemen na een thuissessie. Het is een zinnetje wat in hun hoofd blijft hangen. Tot vervelens toe zou je kunnen denken, ha ha, maar nee, het heeft effect. Het is een zinnetje wat ze tegen zichzelf zeggen wanneer ze merken dat de onrust in huis en daarmee in zichzelf toeneemt. Ze hebben ontdekt dat dat o.a. te maken heeft met wat en waar ze iets bewaren in huis. Door daar aandacht aan te schenken en stapje voor stapje vorm te geven aan het voor alles een plek creëren, ervaren ze overzicht en daarmee rust in huis en hoofd.

Ruimtespeler

Dus ‘Voor alles een Plek’… ja deze woorden blijven nog steeds bij me horen. Vanaf nu als slogan in plaats van mijn bedrijfsnaam want deze is vanaf nu officieel aangepast naar ‘Ruimtespeler’.

Wil jij het ook ervaren hoe het voor jou zou voelen als je voor alles een plek in je dagelijkse leven creëert? Neem vooral een kijkje bij de verschillende workshops die je daarbij op weg kunnen helpen. Sessies die je helpen bij het ervaren van rust in huis & hoofd. Wie weet zien we elkaar binnenkort!