else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

Ik zet er een streep door

Ik zet er een streep door

 

De titel is misschien wat misleidend. Ik zet zeker geen streep door mijn werk ;-).

Nieuwe ervaringen brengen me alleen maar op ideeën. Zo kun je nu kennismaken met Feng Shui door deel te nemen aan een vierluik workshop. Ontstaan op verzoek van deelnemers. Zo leuk om dan tot deze nieuwe vorm te komen. We starten in september 2024.

Ondertussen kan ik mijn creativiteit ook nog heerlijk kwijt in ons Tiny House, Lodge 56. Daar heb ik wel een streep gezet of liever gezegd toegevoegd.

De wat kleinere slaapkamer is gezellig knus. Daarom hebben we gekozen om in de kussens en plaids een streep in de breedte te kiezen. Het doet net even dat beetje extra’s in de ruimte. Het oker gele kleuraccent is subtiel om vooral ook de rust te bewaren. Het is een tint die zowel in de huiskamer als badkamer terugkomt. Heel bewust gekozen. Zo ontstaat er een zichtbaar en voelbare harmonie door de lodge heen. Heerlijk toch als je op vakantie bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *