else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

MOODBOARD WORKSHOP
HELDERHEID IN JE WOONVERHAAL

"Snelle inzichten voor je woonverhaal"

◊  Je wilt je woonsfeer een boost geven
◊  Je smaak is in de loop der jaren veranderd
◊  Je wil je eigen woonstijl creëren die heerlijk bij je past
◊  Daarbij wil je graag spelen met de spullen die er al zijn
◊  Je wil overzicht in al je ideeën
◊  Om zo gericht met je woonstijl aan de slag te kunnen gaan
◊  Een frisse blik die met je meekijkt is welkom
◊  Om zo helder te krijgen hoe jouw stijl eruit mag komen te zien
◊  En te ontdekken welke stappen jij wilt zetten in je woonverhaal

Van een afstandje kijken naar je woonverhaal

Wanneer je aan de slag wilt met je woonverhaal ontstaan er vaak veel ideeën. Soms kun je ervaren dat je het overzicht wat kwijt raakt. Er is ook zo veel keuze. En hoe kun je alle ideeën samen laten komen zodat er een fijne woonsfeer ontstaat? Het maken van een moodboard is daar de ideale tool voor. Dat is dan ook wat we gaan doen tijdens deze 1-op-1 workshop. Een workshop met persoonlijke aandacht voor jouw verhaal waarbij we gaan spelen met woord en beeld om helderheid te krijgen in de ideeën voor je woonverhaal.

Een moodboard en foto's...een ideale combi!

Tijdens deze workshop maken we een moodboard. Door beelden die je aanspreken te verzamelen op een board ontstaat er een woonsfeer die bij jou past. Daarnaast gaan we het board benutten om in te zoomen op de details. Wat spreekt je aan in een bepaalde stijl of item en hoe zou je dat willen terugzien in je eigen woonverhaal? Is het de vorm, het materiaal, de kleur? Ontdek waarom iets je aanspreekt en ontdek zo hoe je dit kunt toepassen in je eigen verhaal.

Deze workshop biedt daarnaast ruimte voor vragen over je huidige woonverhaal. Wanneer je aan de slag wilt met je woonverhaal, borduur je in meer of mindere mate voort op wat er al is. Daarom gaan we tijdens deze workshop ook kijken hoe je kunt gaan 'spelen' met de ruimte en de spullen die er zijn. We gebruiken daarvoor foto's die je meebrengt van de huidige situatie. Vaak blijkt het dat er al fijne veranderingen te ervaren zijn door bijvoorbeeld te schuiven met de meubelen en accessoires of door items te restylen. Aan de hand van de foto's ga ik ideeën en inspiratie met je delen.

Wat ga je ervaren tijdens deze workshop?

Tijdens deze 1-op-1 workshop van ca. 2 uur ervaar je alle ruimte voor jouw verhaal. Je doet nieuwe inspiratie op en gaat helder krijgen hoe jouw woonverhaal eruit mag komen te zien. Je ontdekt daarnaast hoe je kunt spelen met de meubelen en accessoires die al aanwezig zijn in huis. Je ervaart het enthousiasme om aan de slag te gaan met de nieuwe ideeën. Je moodboard en de tips die je ontvangt bieden je daar een mooie houvast voor.

◊  Je ervaart een volledig verzorgde workshop
◊  Met alle aandacht voor jou en je woonverhaal
◊  Inclusief materialen
◊  En uiteraard met koffie/thee en een lekkernij
◊  Je maakt een persoonlijk moodboard
◊  Er is alle ruimte voor je woonvragen
◊  Je ervaart overzicht in al je ideeën
◊  Je board en ons gesprek brengen helderheid
◊  Waardoor je thuis heerlijk aan de slag kunt met de nieuwe inzichten

Samen met een vriendin

Dit is een 1-op-1 workshop. Wil je deze toch graag samen beleven met een vriendin? Dat kan zeker! Ieder maakt een eigen moodboard. Daarnaast is er alle ruimte voor jullie vragen en om verhalen te delen. Juist omdat jullie elkaar goed kennen, kunnen jullie elkaar extra inspireren bij het samenstellen van het moodboard (en natuurlijk is het ook 'gewoon' gezellig ;-).

Schuif je gezellig aan?

Zin gekregen om een moodboard te maken en zo helderheid te krijgen in je woonverhaal? Leuk! Voel je vrij om contact met me op te nemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.