else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

MOODBOARD WORKSHOP
Helderheid in al je ideeën

"Houvast bij het maken van keuzes in je woonverhaal"

◊  Je wilt je woonsfeer een boost geven
◊  Je smaak is in de loop der jaren veranderd
◊  Je wil je eigen woonstijl creëren die heerlijk bij je past
◊  Daarbij wil je graag spelen met de spullen die er al zijn
◊  Je wil overzicht in al je ideeën
◊  Om zo gericht met je woonstijl aan de slag te kunnen gaan
◊  Een frisse blik die met je meekijkt is welkom
◊  Om zo helder te krijgen hoe jouw stijl eruit mag komen te zien
◊  En te ontdekken welke stappen jij wilt zetten in je woonverhaal

Wat ga je ervaren tijdens deze workshop?

Tijdens deze 1-op-1 workshop van ca. 1 uur ervaar je alle ruimte om jouw verhaal en wensen in beeld te brengen. Je doet nieuwe inspiratie op en gaat helder krijgen hoe jouw woonverhaal eruit mag komen te zien. Je ervaart het enthousiasme om aan de slag te gaan met de nieuwe ideeën. Je moodboard en de tips die je ontvangt bieden je daar een mooie houvast voor.

◊  Je ervaart een volledig verzorgde workshop
◊  Inclusief benodigde materialen
◊  Met alle aandacht voor jou en je woonvragen
◊  Je maakt een persoonlijk moodboard
◊  Het board en ons gesprek brengen helderheid
◊  Hierdoor ervaar je overzicht en rust in al je ideeën
◊  Waardoor je thuis heerlijk aan de slag kunt met de nieuwe inzichten

Van een afstandje kijken naar je woonverhaal

Wanneer je aan de slag wilt met je woonverhaal ontstaan er vaak veel ideeën. Soms kun je ervaren dat je het overzicht wat kwijt raakt. Er is ook zo veel keuze. En hoe kun je alle ideeën samen laten komen zodat er een fijne woonsfeer ontstaat? Het maken van een moodboard is daar de ideale tool voor. Dat is dan ook wat we gaan doen tijdens deze workshop. Een workshop met persoonlijke aandacht voor jouw verhaal waarbij we gaan spelen met woord en beeld om helderheid te krijgen in de ideeën voor je woonverhaal.

Een moodboard en foto's...een ideale combi!

Het maken we een moodboard is over het algemeen prima iets wat je zelf kan doen. Maar naast dat samen 'gewoon' leuker is, kenmerkt deze workshop zich door de begeleiding die ik bied. Het is net de laagje dieper wat ik kijk. De visie die ik kan je bieden om de rode draad in jouw verhaal te doorgronden en helder voor je te maken.

Te beginnen met het uitzoeken van beelden die je aanspreken en deze te verzamelen op een board. Zo ontstaat er een woonsfeer die bij jou past. Daarnaast gaan we het board benutten om in te zoomen op de details. Wat spreekt je aan in een bepaalde stijl of item en hoe zou je dat willen terugzien in je eigen woonverhaal? Is het de vorm, het materiaal, de kleur? Ontdek waarom iets je aanspreekt en ontdek zo hoe je dit kunt toepassen in je eigen verhaal.

Deze workshop biedt daarnaast ruimte voor vragen over je huidige woonverhaal. Wanneer je aan de slag wilt met je woonverhaal, borduur je in meer of mindere mate voort op wat er al is. Daarom gaan we tijdens deze workshop ook kijken hoe je kunt gaan 'spelen' met de ruimte en de spullen die er zijn. We gebruiken daarvoor foto's die je meebrengt van de huidige situatie van een bepaalde ruimte in huis. Vaak blijkt het dat er al fijne veranderingen te ervaren zijn door bijvoorbeeld te schuiven met de meubelen en accessoires of door items te restylen. Aan de hand van de foto's ga ik tips met je delen.

Samen

Dit is in de basis een 1-op-1 workshop. De kosten voor deze 1-op-1 workshop inclusief materialen zijn € 55,-. Wil je graag samen met één of meerdere mensen uit je eigen vrienden-/werk-/familie-kring een board maken? Dat kan zeker! Ieder maakt een eigen moodboard. Juist omdat jullie elkaar goed kennen, kunnen jullie elkaar extra inspireren bij het samenstellen van het moodboard (en natuurlijk is het ook 'gewoon' gezellig ;-)). De prijs voor een groepsworkshop is op aanvraag.