else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

ZOMERWORKSHOP 'HEERLIJK IN JE ELEMENT ZIJN'

"Breng in beeld waar jij blij van wordt"
Het wordt een zomer anders dan anders, maar zeker één waarin we ons heerlijk in ons element kunnen voelen!

We hebben al wat mooie zomerse dagen gehad, maar voor veel mensen gaat de daadwerkelijke zomervakantie nog aanbreken.

Natuurlijk hopen we op zonnig weer en gezellige momenten met onze naasten. Het vrijheid blijheid gevoel. Maar dit jaar zal het waarschijnlijk anders dan anders voelen. Veel grenzen zijn weer open, maar ieder zal een eigen keuze maken om er wel of niet tussen uit te gaan.

De vakantieperiode daagt ons een beetje uit zullen we maar zeggen. Wat kunnen we doen met de vrije tijd als we er niet tussenuit gaan?

Momentje voor jezelf

Misschien is het juist nu het ideale moment voor die dingen die je graag al wilde doen maar waarvoor je de tijd niet ervaarde. Bijvoorbeeld dat momentje voor jezelf. Even juist niet iets met het gezin doen maar ‘gewoon’ voor jezelf. Wat zou dat voor jou zijn? Heb je een hele lijst klaar liggen of moet je diep graven?

Persoonlijk ben ik graag bezig met beeld. Als ik fotografeer ben ik het liefst alleen. Dan kan ik alle tijd nemen voor dat plaatje wat ik wil schieten zonder het gevoel te hebben dat ik andere ophoud zeg maar 😉. Maar ook moodboards maak ik regelmatig, met klanten maar ook voor mezelf. Zo ook nu zijn we thuis in de weer met een moodboard wat we met het gezin maken, om onze woonwensen in beeld te brengen.

Tips voor een moodboard

Een moodboard kun je dan ook maken voor allerlei onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan:

Wat zijn je woonwensen?
Wat wil je qua werk voor stappen zetten?
Welke kledingstijl past bij mij?
Wat wil je graag doen en ervaren in de vakantie?

Het is een speelse manier om dingen in beeld te brengen en daarmee helderheid te ervaren in gedachtes. Een board is thuis zelf maken, tips voor het maken van een board kun je teruglezen in mijn blog. https://ruimtespeler.nl/tips-voor-het-maken-van-moodboard/

Gezellige zomerworkshop

Maar het is ook gezellig om in een groep te doen. De leukste ideeën en inzichten komen al knippende, plakkende en pratende naar voren. En dat is dan ook precies waarom ik de zomervakantie graag een leuke workshop wil aanbieden. Juist nu kan het een mooi moment zijn om eens dat momentje voor jezelf te pakken.

Voel je ook die behoefte? Kom dan naar de workshop ‘Heerlijk in je element zijn’. Een workshop waarbij ik je kennis laat maken met Nine Star Ki, wat een heel mooie tool is om een kijkje in je eigen binnenwereld te nemen. Maar ook maak je je eigen moodboard. Een board met alle ruimte om dat op te plakken wat je maar kan vinden waardoor jij je helemaal in je element voelt! Leuk om daar helderheid in te krijgen toch!

Even praktisch
Praktische info kan ik uiteraard al wel delen met je:

De workshop is op zaterdag 1 augustus van 10 tot 12 uur in Harderwijk.
Je kan deelnemen voor een leuke zomer-actieprijs van € 19,95.
Dit is inclusief alle materialen voor het board.
Uiteraard wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd met koffie/thee en een lekkernij.