else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

WORKSHOP
SPELEN MET MATERIALEN

"Creëer je eigen woonitems"

Materialen, we zien ze op verschillende manieren terug in de woonaccessoires in ons woonverhaal. Denk aan het kussentje van stof, aardewerk potten, lampen van metaal, manden van riet en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Wist je dat het leuk (én duurzaam) is om daarbij aan hergebruik te denken. Om woonaccessoires te maken door te spelen met materialen en dan juist het soort wat we ongebruikt in de kast hebben liggen. Daarom een nieuwe reeks workshops. Workshops waarbij we samen gaan spelen met materialen die er gewoon al zijn.

Kijk eens in je kledingkast

We beginnen met het spelen met stof. Het soort wat we allemaal in huis hebben. We gaan aan de slag met ongebruikte kledingstukken. Want laten we gewoon eerlijk naar elkaar zijn, we hebben vast wel items in de kast liggen die we niet (meer) dragen ;-). Iets wat het toch net niet bleek te zijn. Of juist iets wat we zo vaak hebben gedragen maar waardoor het nu blijft liggen.

Iets eigens maken

Met de stof van deze kleding kun je bijvoorbeeld een leuke kussenhoes maken. Of misschien heb je wel een krukje wat je opnieuw bekleed zou willen zien. Dat gaan we gewoon doen met de hand. Want we hebben echt niet van alles en nog wat nodig om iets persoonlijks en leuks te creëren.

Door je eigen energie mee te geven aan dat wat je maakt, zal je gaan ervaren dat het niet om perfectie gaat. Het gaat om dat stukje van jezelf wat je gaat zien en voelen in dat wat je creëert. 

Kom je ook 'spelen'?

Deze workshop is extra leuk omdat door het meebrengen van je eigen kledingstukken, de kosten voor deelname laag kunnen blijven. Best fijn toch 😉 Deelname is € 10,- p.p. Dan zorg ik voor een fijne ruimte om in te ‘spelen met de materialen’ en voor koffie/thee en wat lekkers en natuurlijk voor dat beetje inspiratie waar nodig.

Deze eerst volgende workshop staat gepland op vrijdag 27 november 2020 van 10.00uur tot 11.30uur. Locatie Harderwijk.