else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

MOODBOARD WORKSHOP
HELDERHEID IN JE WOONVERHAAL

"Snelle inzichten voor je woonverhaal"

◊  Je wilt je woonsfeer een boost geven
◊  Je smaak is in de loop der jaren veranderd
◊  Het is tijd voor die frisse wind door je woonverhaal
◊  Je wil daarbij graag spelen met de spullen die er al zijn
◊  En ontdekken hoe je deze kunt gebruiken in je nieuwe woonverhaal
◊  Je hebt misschien al het één en ander veranderd
◊  Maar je voelt het, er is nog iets nodig
◊  Maar wat precies? Dat wil je graag helder krijgen
◊  Je voelt dat je het fijn vindt dat iemand met een frisse blik met je meekijkt
◊  Om te ontdekken welke stappen jij kunt zetten in je woonverhaal

Van een afstandje kijken naar je woonverhaal

Wanneer je je langere tijd in een situatie bevindt, zoals in je eigen woonverhaal, zie je het soms gewoon even niet. Herkenbaar voor velen. Juist op die momenten werkt het verhelderend om van een afstandje te kijken naar je verhaal om zo overzicht te ervaren. Wat ervaar je in huis? Om vervolgens in te zoomen op de vraag 'Wat wil je graag ervaren en hoe kun je daar vorm aangeven?' Dat is dan ook precies wat we samen gaan doen tijdens deze 1-op-1 workshop. Een workshop met persoonlijke aandacht voor jouw verhaal waarbij we gaan spelen met woord en beeld om nieuwe ideeën op te doen voor je woonverhaal.

Een moodboard en foto's...een ideale combi!

Tijdens deze workshop maken we een moodboard. Een ideale tool om overzicht te krijgen in al je ideeën. Door beelden te verzamelen op een board ontstaat er een woonsfeer die bij jou past. Daarnaast kun je het board ook benutten om in te zoomen op de details. Wat spreekt je aan in een bepaalde stijl of item en hoe zou je dat willen toepassen in je eigen woonverhaal.

Deze workshop biedt daarnaast ruimte voor vragen over je huidige woonverhaal. Vaak borduur je hierin voort op dat wat er al is. Daarom gaan we tijdens deze workshop ook kijken hoe je kunt gaan 'spelen' met de ruimte en de spullen die er zijn. Daarom zoomen we tijdens deze workshop in op foto's die je meeneemt van je huidige woonverhaal. Vaak blijkt het dat er al leuke veranderingen door te voeren zijn, door bijvoorbeeld te schuiven met de spullen of door items te restylen.

Wat ga je ervaren tijdens deze workshop?

Tijdens deze 1-op-1 workshop van ca. 2 uur ervaar je alle ruimte voor jouw verhaal. Je doet nieuwe inspiratie op en gaat helder krijgen hoe jouw woonverhaal eruit mag komen te zien. Je ontdekt daarnaast hoe je kunt spelen met de meubelen en accessoires die al aanwezig zijn in huis. Je ervaart het enthousiasme om aan de slag te gaan met de nieuwe ideeën. Je moodboard en de tips die je ontvangt bieden je daar een mooie houvast voor.

Deze 1-op-1 workshop kun je ervaren voor € 150,- *. (Genoemde prijs is inclusief 21% btw, alle materialen en koffie, thee en een lekkernij)

◊  Je maakt een persoonlijk moodboard
◊  Er is alle ruimte voor je woonvragen
◊  Je ontvangt tips voor je huidige woonverhaal
◊  Je ervaart de tools om stappen te zetten
◊  Je moodboard en ons gesprek brengen helderheid
◊  Ervaar een volledig verzorgde sessie
◊  Met alle aandacht voor jou en je woonverhaal
◊  Inclusief materialen
◊  En uiteraard met koffie/thee en een lekkernij

Samen met een vriendin

Wil je deze sessie samen beleven met een vriendin? Dat kan! Ieder maakt een eigen moodboard. Daarnaast is er alle ruimte voor jullie vragen en om verhalen te delen. Juist omdat jullie elkaar zo goed kennen is het een mooie toevoeging aan deze sessie.  De kosten voor een sessie met twee personen zijn € 85,- p.p. (incl. 21% btw).

Schuif je gezellig aan?

Zin om nieuwe ideeën op te doen voor je woonverhaal? Ik help je er graag bij. Laat me vooral weten wat je wensen zijn, dan stemmen we het e.e.a. verder samen af. Vragen over de workshop? Stel ze gerust. Ik beantwoord ze graag.