else@ruimtespeler.nl | 06 33 102 162

KEUKENTAFELSESSIE
HELDERHEID IN JE WOONVERHAAL

"Snelle inzichten voor je woonverhaal"

◊  In de loop der jaren is je smaak veranderd
◊  Je wil daarom aan de slag met je woonverhaal
◊  Je bent ideeën aan het opdoen
◊  Je hebt misschien al het één en ander veranderd
◊  Maar je voelt het, er is nog iets nodig
◊  Maar wat precies?
◊  Dat wil je graag ontdekken
◊  Je wil graag dat iemand met een frisse blik met je meekijkt
◊  Om helder te krijgen welke stappen jij kunt zetten in je woonverhaal

Van een afstandje kijken naar je woonverhaal

Wanneer je je langere tijd in een situatie bevindt, zoals in je eigen woonverhaal, zie je het soms gewoon even niet. Heel herkenbaar voor veel mensen. Juist op die momenten werkt het verhelderend om van een afstandje te kijken naar je verhaal om zo overzicht te ervaren. Waar sta je? Wat ervaar je in huis? Om vervolgens in te zoomen op de vraag 'Wat wil je graag ervaren en hoe kun je daar vorm aangeven?' Dat is dan ook precies wat we samen gaan doen tijdens deze 1-op-1 keukentafelsessie. Een sessie met persoonlijke aandacht voor jouw verhaal waarbij we gaan spelen met woord en beeld om helderheid in je woonverhaal te krijgen.

Een moodboard en foto's, een ideale combi!

Het maken van een moodboard is een ideale tool daarvoor. Het is een mooie manier om van een afstand naar je verhaal te kijken maar daarnaast ook om in te zoomen op de details. Dit brengt verrassend leuke nieuwe inzichten. Maar ook in je huidige woonverhaal zijn antwoorden te vinden. Daarom zoomen we tijdens deze sessie in op foto's die je meeneemt van je huidige woonverhaal en kun je je vragen stellen. Ik deel van daaruit leuke inzichten en tips met je die je kan toepassen in huis.

Wat ga je ervaren tijdens deze sessie?

Deze 1-op-1 sessie van ca. 2 uur is in de vertrouwde en gezellige setting van mijn keukentafel. Ervaar de persoonlijke ruimte om helderheid te krijgen in jouw verhaal. Het is een sessie waarin 'aha-momentjes' gaan ontstaan. Je weet waar je staat en wat voor jou belangrijk is in je woonverhaal. Het begin van de beweging is daar en je weet waar je verder naar toe wilt bewegen. Je ervaart ruimte en enthousiasme om te spelen met je verhaal. Je moodboard en de tips die je ontvangt zijn daar een mooie inspiratiebron voor. Deze sessie kun je ervaren voor € 150,- *.

◊  Je maakt een persoonlijk moodboard
◊  Er is alle ruimte voor je woonvragen
◊  Je ontvangt tips voor je huidige woonverhaal
◊  Je ervaart de tools om stappen te zetten
◊  Je moodboard en ons gesprek brengen helderheid
◊  Ervaar een volledig verzorgde sessie
◊  Met alle aandacht voor jou
◊  Inclusief materialen
◊  En uiteraard met koffie/thee en een lekkernij

(Genoemde prijs van € 150,- is inclusief 21% btw, alle materialen en versnaperingen)

Samen met een vriendin

Wil je deze sessie samen beleven met een vriendin? Dat kan! Zeker als jullie beide verheldering in jullie woonverhaal willen is dit een ideale mogelijkheid. Ieder maakt een eigen moodboard. Er is alle ruimte voor jullie vragen en om verhalen te delen. Juist omdat jullie elkaar zo goed kennen is het een mooie toevoeging aan deze sessie.  De kosten voor een sessie met twee personen zijn € 85,- p.p. (incl. 21% btw).

Schuif je gezellig aan?

Zin om helderheid in je woonverhaal te creëren? Ik help je er graag bij. Je bent van harte welkom aan mijn gezellige keukentafel. De sessie kunnen we inplannen op een doordeweekse dag, op een moment naar keuze. Laat me vooral weten wat je wensen zijn, dan stemmen we onze agenda's op elkaar af. Vragen over de sessie? Stel ze gerust. Ik beantwoord ze graag.